teisipäev, 5. oktoober 2010

Lamba sisefilee tomati kaisus

Stockmannis käies ma ikka imestan, et miks küll need hõrgud sisefileed jõhkra marinaadi sisse on topitud. Seda lambatükki tuleb valmistada võimalikult naturaalsel kujul, et päris õige maitsenauding kätte saada.

Õige käitumine on järgmine:
  1. Aja pann hästi kuumaks.
  2. Rösti sisefileed vähese õliga 3-4 minutit.
Ongi kõik. Serveeri delikaatsete lisanditega, et õrna maitset mitte maha tappa. Sel korral lisasin paar keerdu Santa Maria "Chilli Explosion'i", vürtsbasiilikut, tüümiani, balsamico kreemi, liipsu tomatit.

Mõnumõminat jätkub pikemaks ajaks.

1 kommentaar:

Eva P. ütles ...

Pildilt paistab küll, et filee kaisutab tomatit! :)