teisipäev, 4. jaanuar 2011

Mehhiko hamburger

Mehhiko hamburger ehk taco on hea, lihtne ja kiire roog teravate elamuste armastajatele.
Prae hakkliha kuumal pannil. Kui punane värvus on kadunud, lisa fajita maitseainesegu ja prae madalamal kuumusel kuni liha on küps. Tõsta kõrvale.

Haki paprika ja sibul viiludeks ja prae nii kaua kuni sibul muutub läbipaistvaks. Paprika jääb mõnus krõmps. Tõsta kõrvale.

Kuumuta tortilla kuival pannil või 30 sekundit mikrolaineahjus. Keskele pane hiinakapsa leht, selle peale hakkliha, sibul-paprika, taco ja guacamole kastmed, jalapeno viilud. Riivi peale natuke juustu. Keera tortilla rulliks ja kinnita tikuga. Naudi. Soovitavalt taldriku kohal, sest roog on mahlane.

Pildi originaali leiab siit.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Khm, kena oleks muidu ära mainida kes toidust pildi klõpsas...

Ja kui sa mu isa ei oleks, siis saaksid pildi direct linkimise eest ka veel vastu päid ja jalgu :p

Aga tänud maitsva hommikusöögi eest sellegi poolest :p

Treener ütles ...

Aga palun... link on nüüd olemas :)

Anonüümne ütles ...

Super :p

Ardo ütles ...

Mõnikord olen seal asendanud guacamole maitsestamata jogurtiga aga...

taco kastme asemel tee ise salsa see on imeline:
* küüslauguküüs
* rohelist sibulat
* värsket punast tsillit
* tomatit
* peotäis koriandrit
* 1-2 laimi mahl
* süütut oliivõli
* meresool ja must pipar