esmaspäev, 14. märts 2011

Mustsõstrane lambapada

Väga ägeda maitsega lambaroa saab, kui patta panna tubli annus mustsõstramoosi. Sel korral siis sedamoodi:
  • üks lambaribi plaat, tükkideks lõigatud, et mahuks potti
  • hunnik köögivilju - kapsas, pastinaak, kartul, kaalikas, fenkol, küüslauk, juurseller, porru, porgand
  • klaas punast veini, vett
  • rosmariin
  • must purustatud pipar
  • kaks suure kuhjaga supilusikat omavalmistatud mustsõstramoosi
  • törts õli
  • sool
Lõika köögiviljad suurteks tükkideks ja pane liha ning maitseainetega segamini suurde malmpotti. Lisa õli, vein ja nii palju vett, et peaaegu katab kõik ära. Hauta kogu kraami ahjus kaane all 200 kraadi juures 0,5 tundi, seejärel 150 kraadiga veel 2 tundi.

Dieedipidajad tuleb eemal hoida - rikub režiimi ära ;)

Kommentaare ei ole: