Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
pühapäev, 29. november 2009
Sinihallitusega üleküpsetatud siga
Tundub, et sinihallitusjuustuga kõlbab teha igasugust liha. Katsetasin seda lambaretsepti sea sisefileega ja ikka tuli hea välja. Stiltoni juust oli maitselt küll hea valik, kuid sulas praktiliselt olematuks ja segunes soustiga. Odav Dorblu on siiski sobivam.
Labels:
siga
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar