pühapäev, 13. märts 2011

Mesine seesamiveis pastaga

Märtsikuine "Oma Maitse" andis hea inspiratsiooni. Miksisin kokku sealse "seesamiveise" enda varasema "vapiano inspiratsiooniga". Krevetid jätsin pastaretseptist välja.

Alusta sellest, et valmistad pasta ja -kastme "vapiano inspiratsiooni" kohaselt.
Veiseliha valmistamiseks kulub:
  • 400g lihaveise välisfileed, õhukesteks ribadeks lõigatud
  • sorts õli röstimiseks
  • sojakastet
  • 2 spl seesamiseemneid
  • 2 spl mett
  • cayenne ja musta pipart
Aja pann hästi kuumaks ja rösti liharibad. Kui liha punane värvus on kadunud, lisa seesamiseemned, sojakaste, mesi ja piprad. Sega hästi läbi kuni liha on küps. Lisa liha ja eraldunud mahlad pastale ning serveeri kohe. Siputa peale laimimahla. Tulemus on mõnusalt mitmekesine - magus ja vürtsikas, segamini laimimahla hapude piiskadega.

Kommentaare ei ole: