- Alustuseks tee valmis ürdivõi. Sega pehme või sisse peotäis hakitud tilli ja maitse järgi aroomisoola.
- Nüüd mine kalale või kehvemal juhul poodi ja too üks haug ehk kaks. Fileeri ja lõika parajad tükid milliseid on mugav praadida.
- Paneerimiseks klopi lahti üks muna. Eraldi taldrikule sega kokku nisujahu, sool ja värskelt uhmerdatud valge pipar. Kuna kala on mage, siis soola ja pipraga ära koonerda.
- Kasta kalatükid munasse, seejärel jahusse ning prae õli-või segus mõnusasti kuldpruuniks.
Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
esmaspäev, 27. juuni 2011
Praetud haug värske kartuli ja ürdivõiga
Lihtsad asjad on head asjad. Mul õnnestus jaanipäeva paiku püütud haugist teha üks selline hüva roog, et praegu juttu kirjutades on suu uuesti sülge täis.
Labels:
mereannid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar