- Lõika maks 15 mm viiludeks ja pane paariks tunniks marineeruma sortsu Metaxa, õli ja soola-pipra sisse.
- Valmista ette sinepikaste. Sega kokku 2 spl dijoni sinepit, 1 spl hakitud sibulat, 2 spl petersellilehti. Lisa kastmesse tilgaviisi õli, et tekiks kooretaoline mass.
- Aja söegrill kuumaks.
- Marineerunud maksatükid veereta esmalt sinepisegus ja seejärel paneeri rohke riivsaiaga. Patsuta riivsai maksa külge kinni.
- Aseta maksatükid grillrestile ja mopi sulavõiga. Grilli kiiresti kahelt poolt. Ole ettevaatlik, sest maksa on lihtne üle küpsetada ja siis on see kõva.
- Serveeri kohe sulle meeldiva lehtsalatiga ja apelsiniviiludega.
Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
neljapäev, 27. detsember 2012
Foie d'agneau à la moutarde ehk maakeeli lambamaks sinepiga
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar