esmaspäev, 24. juuni 2013

Aedvilja-kalmaarisalat

Meie kalaletid muutuvad iga päev järjest rikkalikumaks. Maximas ja Prismas on saadaval suitsutatud kalmaar ja kalmaarihaarmed. See on iseenesestki maitsev snäkk, kuid ka salatimaterjaliks imepärane.
  • 2-3 keedetud kartulit
  • 2-3 porgandit
  • 1 marineeritud kurk
  • 400 g konservherneid
  • 300 g kalmaariliha
  • 200 g hapukoort
  • tilli
  • mädarõigas
  • sidrunimahl
  • salatilehti
  • keedetud ja viilutatud muna
  • tomativiilud
Kalmaar, kartul, kurk ja porgand lõigatakse kuubikuteks. Hapukoor segatakse tilli, mädarõika ja sidrunimahlaga. Soola lisamisega tuleb olla ettevaatlik, sest kalmaar ise on üsna soolane ja annab maitset välja. Hapukoorekaste lisatakse teistele koostisosadele, segatakse. Serveeritakse röstsaial salatilehe, muna- ja tomativiiludega.

Kommentaare ei ole: