Omalt poolt vihjan, et köögitermomeetri kasutamine on väga abiks.
Toores veisesüda. |
Veisesüda koos seaneerude ja paprikaga grillil. |
Täpselt paras küpsusaste - 55 kraadi. |
Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
Toores veisesüda. |
Veisesüda koos seaneerude ja paprikaga grillil. |
Täpselt paras küpsusaste - 55 kraadi. |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar