- 600 g lambaribi (mina kasutasin suure kondiga seljatükke, mida mujale eriti ei pane)
- 1,5 l vett
- 2 tl soola
- musta, valget ja vürtspipart, igat 5 tera
- 1 loorberileht
- 3-4 kartulit
- 2 porgandit
- 2 sibulat
- 1 porru
- soolast sojakastet
- tutt peterselli (panin lisandina tuti koriandrit ka, väga sobis)
- Pane lambatükid keema, keeda 10 minutit, eemalda vaht.
- Lisa maitseained, keeda 45 min.
- Tõsta liha välja, puhasta kontidest ja kõhredest, tükelda.
- Pane hakitud juurviljad ja liha uuesti potti, keeda kuni 30 min.
- Maitsesta sojaga.
- Lisa maitsetaimed, serveeri.
Retsepti päritolu: Kodukiri
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar