Kaheksale sööjale. Ettevalmistusaeg 20 minutit + 1 tund küpsetamiseks.
- 1 kg lambaliha. Sobib ka madala kvaliteediga liha, näiteks kõhuääred.
- 2 sl võid
- 2 sl punast karripastat
- 2 purki (400 g) purustatud tomateid
- 4 dl köögiviljapuljongit
- 1 sl laimimahla
- 2 dl maitsestamata jogurtit
- soola ja musta pipart
- peotäis hakitud koriandrit
- Serveerimiseks basmati- või jasmiiniriisi
- Lõika liha kuubikuteks.
- Sulata kastrulis või ja pruunista liha mõni minut.
- Sega juurde karripasta ja kuumuta veel paar minutit.
- Lisa tomatid ja puljong, sega läbi ning hauta tasasel tulel kaane all 1 tund.
- Maitsesta laimimahla, jogurti, soola ja musta pipraga.
- Puista üle hakitud koriandriga.
- Serveeri keedetud jasmiini- või basmatiriisiga.
Retsept on pärit: Kodukiri, jaanuar 2006
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar