Tegevus algas juba neljapäeval - tõstsin kintsu sulama. Reede õhtul pikkisin selle soolapeki ribade ja küüslauguga korralikult täis. Marinaadiks läks juurde kõhutunde järgi:
- sojakastet
- õli
- tumeda suhkru siirupit
- balsamicot
- peotäis purustatud astelpaju marju
- pisut soola
- värsket loorberit
- ohtralt värsket rosmariini
- kuhjaga värskelt purustatud valget ja musta pipart
- peotäis purustatud küüslauku
- sips kaneeli
No ja mis te arvate, et kuidas maitses? Ja kui ma veel lisan, et taldrikule panin liha koos isetehtud münditarretisega...
2 kommentaari:
Väga hea oli, Mihkel (Y) Sooleapeki kõrval olnud koht maitses eriti hästi: lamba pikantsus, marinaadi magusus ja soolapekui pehmus koos, mida suits täiendas.Isegi natuke singilik kombinatsioon oli. Järgmine kord viska grillpanni peale paar tervet küüslauku ka, see üks küüs mille ma ära näppasin, oli jumalik :)
Millal uuesti teed? :P
SEESAMA sissekanne on põhjus, miks täna juba veerand kaksteist tuli lõunale minna, maomahl hakkas juba soolikaid kõrvetama :)
Postita kommentaar