Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
kolmapäev, 11. november 2009
Üks õhtune amps
Lahutasin ühe pooliku ute täna sobivateks juppideks ja ühtlasi sain sisefilee omanikuks. Selle filee lasin kiiresti tuliselt pannilt läbi ja serveerisin kirsstomatite, lambsalati ning soola-pipra-balsamico dipiga. Taevalik.
Labels:
lammas
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
1 kommentaar:
välja et sa valdad ühtlasi ka lihunikutööd!
Postita kommentaar