reede, 9. märts 2012

Kartuli asemel: kikerherned šerri ja rukolaga

Foto: foodnetwork.com
Edevamate roogade kõrvale sobib jube hästi šerri ja vürtsköömnetega röstitud kikerhernes. Originaal on pärit Nigella kiirtoitude raamatust.
  • sorts õli 
  • 2 tl vürtsköömneid
  • 2 x 400 g kikerhernekonservi (Ökosahvris kindlasti on)
  • peotäis rukolat
  • maitseks soola
  • 60 ml Cream Sherryt
Kuumuta vürtsköömneid vokkpannil õlis. Lisa kurnatud ja üleloputatud kikerherned, sool ja šerri ning sega hoolega. Kui šerri vedelik on vähenenud, lisa rukola ja kuumuta närtsimiseni.

Nii lihtne oligi. Kogu protseduur võtab aega nii 5 minutit. Aga maitse on võrratu - ma jumaldan vürtsköömneid.

Kommentaare ei ole: