Tuunisin oma varasemat lambalihaelamust, mis sai kirja pandud ca kolme aasta eest: "
Lambaliharull maitseürtidega". Erinevalt eelnevast jätsin ära koriandri ja lisasin Gotlandi kuivatatud ürdisegu lambalihale (pune, estragon, basiilik, tüümian, rosmariin, münt, sibul, küüslauk, petersell, sinepipulber). Kamaluga lisasin värsket peterselli ja kuus suurt supilusikatäit tüümiani-õunamoosi. Serveerimiseks soovitan
köögivilju mündikastmega.
|
Lõika kintsutükk lahti, vasarda laiemaks ja õhemaks ning vormi ruudukujuline tükk. Maitsesta soola, pipra ja muu sodiga, rulli kokku ja kinnita nööriga. |
|
Pruunista liharull hästi kuumal pannil igast küljest õli-või segus. Keera rull fooliumisse ja küpseta ahjus 170 kraadi juures kuni liha sisetemperatuur on 82 kraadi. |
|
Lõika liha lahti ja serveeri sobivate lisanditega. Esimese portsu lõpetamisel tõsta juurde. |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar