- 300 g kohupiima
- 150 g kuivatatud musti ploome
- 2,5 spl suhkrut
- 100 g jogurtit
- 50 g mõru šokolaadi
- 30 g võid
- 30 g mandleid
- 1 tl vaniljesuhkrut
Mustad ploomid lõika neljaks ja pane magustoidupokaalide
põhja. Kohupiim sega jogurti, suhkru ja vaniljesuhkruga. Klopi ühtlase massina vahtu. Pane saadud vahustatud kohupiimamass ploomide peale. Šokolaad tee väikesteks tükkideks ning lisa või
tükikesed. Seejärel sulata kuumas veevannis ühtlaseks massiks. Lase saadud
segul jahtuda toatemperatuurile ning vala pokaalidesse kohupiima peale. Puhastatud mandlid prae kuumal pannil ja haki väikesteks tükkideks. Pane need kaunistuseks magustoidu peale. Seejärel hoia magustoitu umbes 1 tund külmkapis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar