Neljale sööjale. Ettevalmistusaeg 35 minutit + 1,5 tundi küpsetamiseks.
- 2 sl õli
- 500 g lambaliha
- soola ja musta pipart
- 1 sibul
- 6 küüslauguküünt
- 1 tl kuivatatud tüümiani
- 1 väike baklažaan
- 2 dl köögiviljapuljongit
- 1 purk (400 g) purustatud tomateid
- Pärast peale: 150 g fetajuustu
- Kumuta ahi 190 kraadini.
- Lõika liha kuubikuteks.
- Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Maitsesta soola ja pipraga.
- Tõsta liha kõrvale ja prae pannil hakitud sibulat ja küüslauku.
- Lisa tüümian ja tükeldatud baklažaan ning prae mõni minut.
- Tõsta kaanega ahjunõusse liha, köögiviljasegu, tomatid ja puljong.
- Kata kaanega ja küpseta ahjus 1,5 tundi.
- Puista peale murendatud fetajuustu.
- Serveeri keedetud riisiga.
Retsept on pärit: Kodukiri, jaanuar 2006
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar