Tai nuudliroog inspireeris proovima sama toorainet pastaroa tegemiseks. Tuli välja väga hästi. Kõik, kes proovisid, matsutasid ja tahtsid juurde.
Keeda pasta, kurna ja loputa. Oluline on jälgida pasta keetmise aega – seda ei tohi üle keeta. Pasta ei tohi olla lödi, vaid parasjagu vormis.
Valmista ette mereannid: auruta maitsestatud kala ja keeda kalmaar.
Valmista vokis pastakaste: kuumuta törts õli, lisa päikesekuivatatud tomatitega pestot, sega kuni minut. Kalla juurde rõõska koort. Maitsesta kalakastme ja pruuni suhkruga. Kalla pasta vokki ja lisa mereannid: kalatükid, kalmaarirõngad, vähisabad ja teod. Sega läbi ja lisa hakitud punast basiilikut.
Serveeri parmesani riivjuustuga.
1 kommentaar:
kuule mees, nii et tohi kirjutada ... ma siin loen ja ila hakkab tilkuma .... pärast maohaavad ja puha;)
Postita kommentaar