reede, 2. november 2007

Pasta mereandidega rõõsa koore kastmes

Tai nuudliroog inspireeris proovima sama toorainet pastaroa tegemiseks. Tuli välja väga hästi. Kõik, kes proovisid, matsutasid ja tahtsid juurde.

Keeda pasta, kurna ja loputa. Oluline on jälgida pasta keetmise aega – seda ei tohi üle keeta. Pasta ei tohi olla lödi, vaid parasjagu vormis.

Valmista ette mereannid: auruta maitsestatud kala ja keeda kalmaar.

Valmista vokis pastakaste: kuumuta törts õli, lisa päikesekuivatatud tomatitega pestot, sega kuni minut. Kalla juurde rõõska koort. Maitsesta kalakastme ja pruuni suhkruga. Kalla pasta vokki ja lisa mereannid: kalatükid, kalmaarirõngad, vähisabad ja teod. Sega läbi ja lisa hakitud punast basiilikut.

Serveeri parmesani riivjuustuga.

1 kommentaar:

KT ütles ...

kuule mees, nii et tohi kirjutada ... ma siin loen ja ila hakkab tilkuma .... pärast maohaavad ja puha;)