Leiutasin uue supi - lamba püreesupp. Ma ei ole mitte kunagi mitte kuskil sarnast suppi kohanud. Kommige kui teate.
Asi sai alguse sellest, et tahtsin teha lammast a la tšurka. Erinevalt algsest retseptist lisasin veel: küüslauku, rosmariini, kaalikat, suvikõrvitsat, juursellerit. Kui ma poti ahjust välja tõstsin ja liha taldrikule õngitsesin, jäi järele leeme ja köögiviljade lödi, milles kahvli otsa torgatavaid tükke eriti enam ei olnud.
Läks ainult 10 sekundit mõtteni, et nüüd on õige aeg saumikser välja otsida, kui oligi riist peos surisemas. Tulemus oli üllatus. Lambaliha maitsega tervislik ja rasvavaene püreesupp aedviljadest - no mida sa hing ikka oskad rohkemat tahta...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar