Ühe portsu tegemiseks kulub:
- 4-5 toorest hiidkrevetti
- 1 spl oliiviõli
- 1 tl hakitud värsket tšillit
- 1 tl hakitud värsket küüslauku
- 1 spl hakitud värsket sibulat
- 1 tl hakitud hapukurki
- 1 tl pestot või purustatud spinatit
- 50 ml 35% rõõska koort
- 3 tl riivitud parmesani
- Mõned poolikud kirsstomatid
- maitse tuunimiseks must pipar ja kalakaste
Aja vokipannis õli kuumaks ja rösti krevetid mõlemalt poolt minuti jagu. Lisa kohe jupikaupa tšilli, sibul, küüslauk, hapukurk ja sega röstides pidevalt. Krevetid ei kannata rohkem kuumutamist kui paar minutit. Lisa koor ja pesto. Kui koor on kuum, siis sega sisse 2 tl parmesani, tuuni maitse pipra ja kalakastmega. Hetke pärast pane kastmesse isu suurusele kohane ports al dente keedetud pastat, sega ja keera tuli alt ära. Lisa spinatilehed, sega veel kord ja serveeri kohe. 1 tl jagu parmesani raputa pastale peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar