|
Foto: Lauri Laan |
Koostisosad 2 liitri koguse jaoks:
- 1-2 kg omateid
- 1 suur sibul
- 2 Santa Maria loorberilehte
Marinaad:
- 0,5 L vett
- 1/4 klaasi 6% äädikat
- 1 spl Santa Maria želatiini
- 1 spl soola
- 1,5 spl suhkrut
Valmistamine. Lõika tomatid ja sibul seibideks. Iga purgi põhja pane loorberileht, täida purk tomati- ja sibulaseibidega. Želatiin tuleb eelnevalt panna umbes 40 minutiks veega punduma. Pundunud želatiin tuleb kuumaveevannis üles sulatada nii, et tükke sisse ei jääks. Keeda marinaad valmis ja lisa želatiin ning vala purkidele peale. Purke tuleb keevas vees steriliseerida umbes 20 minutit. Sulge purgid ja pane need kaas alaspidi jahtuma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar