- 1 kg kana kintsuliha
- 250 ml keefirit
- 3 suurt küüslauguküünt
- 10-20 tera musta pipart
- 1 spl valge veini äädikat
- soola maitse järgi
- 1 sibul
Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
reede, 25. juuli 2014
Kerge keefirimarinaad kanalihale
Lihtne, kiire ja hea marinaad kanaliha grillimiseks.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar