neljapäev, 25. detsember 2014

Porgandi püreesupp


  • 1,5 l vett
  • 1 kana rinnafilee
  • 100 g sulatatud juustu
  • 5-6 porgandit
  • 1 suurem kartul
  • 2 sibulat
  • taimeõli
  • purustatud must pipar
  • sool
Keeda paraja soolsusega vees kanafileedest puljong ja kurna. Supi jaoks kulub 1 liiter puljongit. Haki köögiviljad peeneks. Prae sibulat  tilga õliga. Kui sibul on klaasjas, lisa porgand ja prae veel minutike. Pane puljong uuesti tulele, lisa sulatatud juust, praetud köögiviljad, kartulikuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Keeda kaane all väikesel tulel supimaterjal pehmeks. Lase supil 10 minutit kaane all ilma tuleta tõmmata. Blenderda ja serveeri.

Kanalihaga võid teha midagi muud, näiteks salatit.

Kommentaare ei ole: