- 100 g võid
- 1 spl õli
- 1 pea küüslauku
- 1 klaas valget veini või kuiva vermutit (Martini Extra Dry sobib hästi)
- 1 spl homaari fondi
- purustatud must pipar
- 1 tl suhkrut
Mulle meeldib süüa teha ja häid sööke nautida, seda eriti heas seltskonnas. Paraku juhtub ikka nii, et kui tahaks head elamust korrata, siis ei leia seda va retsepti enam üles. Seetõttu korjangi oma kogemused sellisesse kättesaadavasse meediumisse nagu seda on blog. Mul ei ole midagi selle vastu, et ka teie saate oma maksa rõõmustada. Mis on maksa rõõmustamine? Lugege Waltarit.
esmaspäev, 29. detsember 2014
Homaarikaste linnulihale
Sõber õpetas homaarikastme retsepti, mis suurepäraselt sobib näiteks ahjus küpsetatud pardi või kalkuni juurde.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar