esmaspäev, 29. detsember 2014

Mesine part lihtsal moel

Määritud ja täidetud part ootab ahjusõitu.
Oma blogi statistikat uurides selgus, et lihtsa pardi retsept on kõigi aegade edetabelis neljandal kohal ja seda on usutavasti edukalt kasutatud vähemalt 1099 korda. Kuna see on pärit jõuludest 2008, siis annan retseptile siinkohal väikese tuuningu.

Esiteks, täidis. 1 väike õun, 1 (šhalott)sibul, 1 sellerivars, peotäis kuivatatud aprikoose ja 2 supilusikatäit röstitud seedripähkleid.

Teiseks, mesi. Enne ahjupanekut valage part üle paari suure supilusikatäie meega.

Ma olen üritanud, aga mul ei õnnestu viimasel ajal parti noa ja kahvliga süüa, ikka näppudega. Seda va mõmisedes sõrmede lakkumist on nii palju.

1 kommentaar:

Heili ütles ...

Kas soola ja pipart ei pandagi?