Kui teil juhtub ette olukord, kus väärtuslik filee on ära kasutatud nt poolakastme või frittimise peale ja järele on jäänud ainult seljarootsud, pead, uimed, nahk, siis see retsept on just eelkirjeldatud olukorra päästmiseks.
Võta kalajäänused ja keeda neid rohkes vees kohe jupp aega, et kõik saftid kätte saaks. Kurna puljong, mida võiks peale keetmist järele jääda nii 2 liitri jagu. Pane nüüd puljongisse mõned pipra- ja vürtsiterad, kaks lehte loorberit ja üks hakitud sibul. Keeda nii minutit viis. Seejärel lisa 3 supilusikatäit riisi ja ja ühe porgandi viilud. Keeda kuni porgand pehme. Maitsesta soolaga, lisa 2 supilusikatäit võid ja 5 hakitud muna. Lõpetuseks veel peterselli ja murulauku.
Lihtne ja maitsev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar