Vaja läheb:
- 200 g punast kalafileed
- 1 porgand
- 500 g kala supikogu
- 1 sibul
- 1 loorberileht
- 4 kartulit
- Till
- 1 kl 10% rõõska koort
- Sool
- Purustatud must pipar
- Vürts
Valmistamine.
Puhasta porgand ja sibul. Lõika need 2-3
tükiks ning pane 2 liitri vee ja kala supikoguga keema. Lisa ka vürts ja
loorberileht. Keeda umbes 50 min ning siis lisa kalafilee ning keeda see puljongisegus pehmeks. Võta kalafilee tükk puljongist välja. Saadud puljong vala läbi sõela potti. Kartul lõika kuubikuteks ning lisa puljongisse, keeda umbes 20 minutit. Kui kartul on pehme, lisa keedetud kalafilee tükikesed,
rõõsk koor, till ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel umbes 5 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar